ReVive Me Women’s Retreat:
- 7th & 8th June 2014 (Importance of Creativity and Gratitude)
- 9th & 10th October 2014 (Wellness and life balance)
Program for the weekend…
9.00 am Welcome, Check in & registrations
Introduction and breaking the ice for the weekend
9.30 am Yoga stretches & Guided Meditation (1.5hrs)
Art of breathing to energise our being
11.00am Refreshment break (15mins)
11.15am Life Balance & Purpose workshop (1 hr)
Reminiscing our unique life journey and being present to this very moment. Account of your talents and establish areas in the wheel of life to focus personal growth.
12.15pm Food for Energy: Interactive & Group learning lunch (1.5hrs)
Garden salad with Khichadi – a rice and dahl dish good restorative dish for digestion.
1.30pm Lunch, Sharing and walk to enjoy the fresh air
2.30pm Art of Breathing workshop (1 hr)
Understand how the relationship between the mind and the breathe can literally blow our stress away. Reconnect to a more positive experience of life.
3.30pm Reflect, Relax Free time OR Pamper me time (optional)
Take a stroll along the beach, relax and reflect on life journey so far….
Booked appointments for massage are delivered to unwind and pamper you.
5.00 pm Food for Thought: Interactive & group learning dinner
Preparing a balance Asian meal:
Daishu tofu dish, Hot and sour mushroom soup, Pineapple rice,
Melon sago dessert to nourish the soul!
8.00pm Creative workshop: Creating a symbol of ourselves
Find new in the familiar. Being creative is about learning new ways to use the skills
and talents that we already have. Prepare to summon the creative goddess inside!
9.00pm Rest and Rejuvenate: Free time & Beauty rest
7am to 8am: Masssage bookings
8.00 am Yoga & Guided Meditation (1.5 hr)
8.30 am Breakfast is served
9.30am Living your dreams and keeping it alive (1.5 hr)
Redefine and renew our life purpose, mission and goals. Evolve and grow by finding your inner being, personal responsibility, desire within for self-empowerment. Embody your life purpose fully in your physical being.
10.30am Movement Therapy & Refreshment break (1hr)
Feminine and grateful moves with art of belly dance!
11.30am Food for Soul: Interactive & group learning lunch
1.00pm Lunch, Sharing & Walk to enjoy the fresh air
2.30pm Dream Mapping
Creating your ideal life visual board. Explore the power and influence of thought and the impact of positive attitudes. Develop and tap into positive mind, truth and attraction to build better relationship with ourselves, nature and others.
3.30pm Evaluation & till we meet again
Sharing personal break through, continuous learning and personal support networks, tools for relaxation and balancing. Affirmations, and facilitators closing.
4.00pm Home time & Revived ME journeys